Цей салат доволі ніжний і водночас поживний
15 листопада народилася відома українська телеведуча Надія Матвєєва. Вона разом з гостями ефірів часто готувала смачні страви, а також має власні улюблені рецепти. Один з таких – в нашому матеріалі. Рецепт салату з індичої печінки сподобається всім, хто любить страви з печінки. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
Відваріть печінку впродовж семи хвилин. До однієї чайної ложки сметани додаємо одну чайну ложку гірчиці, лимонний сік на свій смак, щіпку солі. Добре перемішайте і збийте вінчиком.
Печінку наріжте слайсами та покладіть в соус, перемішайте і дайте настоятися. Змішайте печінку в сметанному соусі з лимоном з нарізаним огірком та зеленню. Смачного!
Порада від Інформатора: додайте до салату кілька крапель соєвого соусу. Можете додати сухарики.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.