На приготування цієї овочевої закуски піде не більше 45 хвилин
11 листопада народилась американська акторка Демі Мур, відома своєю стрункістю попри вік. Акторці 62 роки, проте вона може похвалитися фігурою, якій позаздрить будь-яка студентка, і нерідко демонструє її у соцмережах. Демі Мур уважно стежить, щоб не переїдати. Їсть вона не більше трьох разів на день і ніколи не перекушує, а між їдою п'є трав'яні чаї та воду без газу.
Мур наполягає, що важливо не тільки дотримуватися норм калорій, але й стежити за тим, щоб усі продукти були корисними. Наприклад, до списку головних табу актриси входять олія, вершки та майонез, а також солодощі й напівфабрикати.
Вона їсть багато фруктів, сирих овочів, ягід та зелені, п'є соки та смузі, а також готує поживні супи. У її раціон входять горіхи та насіння. Проте ми сьогодні приготуємо страву, яка є джерелом клітковини й вітамінів, та здатна знизити рівень холестерину й навіть захистити серце.
Рецепт цвітної капусти сподобається всім, хто слідкує за своєю формою. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду!
Розігрійте духовку до 220 C. Наповніть велику каструлю на дві третини водою і доведіть до кипіння. Додайте столову ложку солі та занурте цвітну капусту, залишивши її варитися на повільному вогні 10-12 хвилин, поки вона не стане м’якою, але не перевариться.
Тим часом збийте інгредієнти соусу блендером до однорідності. Злийте цвітну капусту та обсушіть. Перекладіть на деко і змастіть її маринадом, потім збризніть олією.
Поставте цвітну капусту в духовку та запікайте 10 хвилин, потім зменшіть температуру до 180°C/160°C і готуйте, час від часу змащуючи соусом, ще 20–30 хвилин, поки вона не стане карамелізованою та хрусткою. Вийміть з духовки та охолодіть протягом п’яти хвилин, потім покладіть зверху ріпчасту цибулю.
Порада від Інформатора: подавайте з пропареним рисом.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.