Рецепти веганських перців з мигдалем та горохових фалафелів з лимоном і м'ятою
Рецепти веганських перців з мигдалем та горохових фалафелів з лимоном і м'ятою сподобаються всім, хто намагається дотримуватись вегетаріанського способу харчування. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачні поради.
8 жовтня народилась американська акторка та продюсерка Сігурні Вівер, виконавиця культової ролі Еллен Ріплі у серії фільмів про Чужих. Також вона зіграла одну з головних ролей у фільмі Джеймса Кемерона "Аватар".
Акторка – вегетаріанка. До речі, режисер "Аватару" – теж, тому в фільмі піднімається ця тема.
"Мій чоловік, донька і я дуже стараємось бути принаймні вегетаріанцями", – якось розповіла акторка.
Перці розріжте навпіл та запікайте на пергаменті до чорних підпалів – це треба, щоб легко їх очистити. Не хвилюйтеся, вони не згорять.
Відразу з духовки перемістіть в пакет - слайдер на 10-15 хвилин, щоб шкірка легко відділилася від перців. Наріжте на смужки.
Додайте нарізаний часник, винний оцет, оливкову олію, сіль, орегано та базилік. Подавайте, посипавши нарізаними горіхами.
Порада від Інформатора: можна подавати з грінками або як окремий салат.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Замочіть сухий зелений горошок, потім, коли він трошки набухне, злийте воду та перебийте в блендері разом з кінзою, петрушкою, м'ятою, зеленою цибулею. В ступці перетріть зіру та коріандр і також додайте до суміші.
Зліпіть фалафелі розміром з крупну сливу (або невеличке яблуко) і відваріть в киплячій олії.
Порада від Інформатора: подавайте з грецьким йогуртом та краплею лимонного фрешу й свіжою зеленню.
Bekyk hierdie plasing op Instagram
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.