Меню від Барбі: обідаємо та вечеряємо як Марго Роббі

Рецепти екзотичних салату з гранатом і риби з буряком

Рецепт, їжа, продукти, харчування, лайфхак, корисні поради
Марго Роббі харчується, що називається, правильно.

Рецепти екзотичних салату з курки з гранатом і риби з буряком сподобаються усім, хто слідкує за фігурою та любить куштувати нові смаки. Готувати їх просто. А щосб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачні поради!

2 липня народилась австралійська акторка, яка зіграла Барбі - Марго Роббі. Актор ретельно слідкує за власною формою, тому пропоскує сніданок, на обід їсть курку в лимонному соку з простим салатом з огірків і помідорів з оливковою олією або салат з куркою. На вечерю - стейк з риби та запечена картопля. Ми ж приготуємо скумбрію з овочами та салат з куркою і гранатом. 

Марго Роббі дотримується дієти.
Марго Роббі дотримується дієти.

Скумбрія, запечена з буряком, журавлиною й часником

Вам знадобиться:

  • Скумбрія - 2 штуки.
  • Лимон - половинка. 
  • Журавлина - 100 г.
  • Цибуля - 1 штука. 
  • Червоні буряки - 3 штуки. 
  • Часник - 2 зубчики.
  • Сіль та перець - до смаку.
  • Бальзамічний оцет - 1 столова ложка. 
  • Оливкова олія - 2 столові ложки. 
  • Тим’ян - 2-3 гілочки.
  • Свіжа петрушка - пучок.
Скумбрію можна вважати однією з найсмачніших та найароматніших риб.
Скумбрію по праву можна вважати однією з найсмачніших та найбільш ароматних риб.

 Як готувати: 

Підготуйте скумбрію. Почистіть та помийте. Рибу збризніть лимонним соком, посоліть та поперчіть. Буряк почистіть, поріжте на кільця, викладіть на дно форми для запікання.

На буряк викладіть журавлину, роздавлені зубчики часнику, тим’ян, рибу. Всередину скумбрії покладіть розрізану на кільця цибулю та петрушку. Якщо у вас є натуральна приправа для риби – можете її використати. Все полийте оливковою олією. Запікайте 40 хв за температури 180 градусів.

Порада від Інформатора: подавайте з рисом або вареною картоплею.

Салат з куркою та гранатом

Вам знадобиться:

  • Куряче філе - 200 г.
  • Невеликий гранат - 1 штука.
  • Невелика головка червоної цибулі - 1 штука.
  • Волоські горіхіи - 50 г.
  • Кукурудза консервована - 150 г.
  • Свіжа петрушка - пучок. 
  • Майонез - 3-4 столові ложки. 

 

 Як готувати: 

Відваріть куряче філе та поріжте його на дрібні шматочки. Додайте кукурудзу, зерна граната, петрушку, половинку червоної цибулі та подрібнені волоські горіхи, посоліть. Все перемішайте з додаванням майонезу. Нехай смакує!

Порада від Інформатора: якщо не любите зелень, петрушку можна за бажанням не додавати. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube