Вісімки з підручних продуктів, аплікації з ковбаси, картини з яєць – забудьте це негайно!
Тисячі кухонь завмерли у тужливому очікуванні ранкового погрому на 8 березня – на сцену у трусах та фартухах вийдуть чоловіки. Щоб поки вона не пішла працювати, здивувати, показати своє кохання і, можливо, нагодувати святковим сніданком.
Що робить людина, яка не знається в кулінарних справах, коли їй потрібно “виступити”? Звичайно, лізе в Гугл. Ось і ми полізли поцікавитися, що може опинитися завтра у тарілках чудових винуватиць урочистостей. Жахнулися, закрили та вирішили допомогти чоловікам. Щоб їхнім коханим після ранкових екзерсисів на кухні захотілося ввечері швидше прийти додому, а не вирушити "з дівчатами в лазню".
Почнемо з того, що кохання проявляється зокрема і в увазі до деталей. А це означає, дорогі чоловіки, що вашому виходу на кухню має передувати робота пам'яті. Найгірше, що можна вигадати для святкового сніданку - зробити його на свій смак, не пригадавши, чого вона не їсть, не любить, відкидає через калорійність, шкідливість, алергію або просто поганий характер.
І не треба смажити вранці свинячий стейк, якщо вона вже худне до літа і сидить на салатах, рахуючи всі з'їдені калорії. А якщо вона обожнює каперси - ну, киньте їх уже кудись, тільки не в десерт. Навіть якщо ви гадки не маєте, навіщо потрібні ці страшні какашечки.
Другий важливий момент - зізнайтеся собі, доки не пізно, що ви не дизайнер. Або дизайнер, але не кулінарний. Інакше уникнути трагічних помилок на кшталт вирізаної з ковбаси вісімки, тюльпанів із маринованої цибулі, сердець із кетчупу та мімози з кукурудзи та горошку. Нічого цього робити не потрібно, тим більше подавати ці натюрморти в сковороді.
І третє - забудьте цього святкового ранку про яйця. Зрозуміло, що приготувати яєчню можуть навіть ті, хто заходить на кухню, лише коли його звуть поїсти. Але це взагалі не їжа для свята, чим би ви її не прикрасили, звичайно, забувши, що ви зовсім не дизайнер. Можливо, в найкращому для вас випадку вона зворушиться, який ви милий невміха. У гіршому – може подивитися іншими очима на того, кому навіщось віддано найкращі роки життя. Воно вам треба?
А тепер перейдемо до демонстраційних матеріалів і подивимося, як не має виглядати сніданок 8 березня вашого авторства.
З хорошого тут лише наявність салатного листа. Все інше – повз. Сосиски любите ви, а не вона, яйця, як ми вже домовилися, не святкова їжа. Хліба вона стільки не їсть, а витончено дістати з нього яйце не так легко. Від плями з кетчупу їй просто захочеться заплакати і пригадати всі історії, де ви накосячили.
Видно, що людина старалася: тиснула склянкою ковбасу і навіть знайшла, де лежать формочки для печива, щоб зробити ковбасні серця. А потім не промазав і влучив яйцем прямо в середину кружечка. Але ви вже запам'ятали, що ми думаємо про “святковість” ковбаси та яєць, тому, на жаль, кухня була забруднена даремно.
Щодо мімози з кропу та кукурудзи, з'їсти її проблематично – кукурудза погано наколюється на вилку, а кріп такого розміру не призначений для їжі зовсім.
Хороший шрифт і цибуля така зелена, але краще біжіть. Перенести яєчню в тарілку, не пошкодивши краси, все одно не вийде, а після подачі в сковороді ваші шанси на успіх дорівнюють навіть не нулю - вони лежать на шкалі негативних чисел. І ви всерйоз думали, що вона зараз стане їсти цибулю?
Автор страви так і не визнав, що він не дизайнер і авжеж не художник. Але, мабуть, овочеве соте, що символізує руді локони, і фалічні макарони означали свято, пристрасть та інші безумства і мали все вибачити. Якщо у неї такий самий специфічний погляд на прекрасне, авторові пощастило. Якщо ні - не уявлятимемо, де опиниться ця сковорода.
Сподіваємось, тепер ви готові до святкового сніданку. А якщо остаточно розгубилися після заборони ковбаси та яєць, не впадайте у відчай - є три запасні безпрограшні варіанти.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.