Креольський салат для Melovina

Читать на русском

Салат містить батат та авокадо, тому він доволі ситний.

Читать на русском
Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, кулінарні поради, лайфхак
Прикрашають цю страву смаженим гарбузовим насінням - ароматна смакота

Салат містить батат та авокадо, тому він доволі ситний.

Рецепт салату с бататом сподобається всім, хто любить солодку картоплю. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду!

11 квітня народився співак Меловін. Нещодавно артист повідомив, що має невиліковну хворобу - нею виявився цукровий діабет. На своєму YouTube-каналі він зізнався, що його харчування кардинально змінилося.

Костя Бочаров - корінний одесит.
Співак і композитор Костя Бочаров - корінний одесит, який свого часу став переможцев VI сезону шоу "X-фактор" та представляв Україну на Євробаченні, де посів 17 місце.

"Не їм картоплю, буряки варені, а я їх дуже люблю. Але є альтернатива - не можна їсти картоплю, вибирай батат. Не можна складні вуглеводи - їж прості. У моєму раціоні продукти з низьким глікемічним індексом. Тому мінус 17 кг вже зараз, при цьому я почуваюся класно, продуктивнішим та емоційно стабільнішим", - зазначив виконавець.

Нині Меловін помітно сзуд і має класну форму!
На правильному харчуванні Меловін помітно схуд, і нині він має класну форму!

З нагоди дня народження Мела розповімо, як приготувати чудовий креольський салат з батату.

Вам знадобиться: 

  • Молодий шпинат - 75 г.
  • Авокадо - 2 штуки.
  • Червона цибуля - 150 г.
  • Помідори чері - 250 г.
  • Батат - 900 г.
  • Кінза - 50 г.
  • Очищене насіння гарбуза - 30 г.
  • Лайм - 2 штуки.
  • Оливкова олія - 20 мл.
  • Мед - 2 столові ложки.
  • Перець чилі - до смаку.
  • Сіль - до смаку. 
Цей салат дуже свіжий та корисний!
Цей салат дуже свіжий на смак та не менш корисний!

Як готувати:

Загорніть батат у фольгу і запечіть в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 40 хвилин. Цибулю наріжте кільцями, а помідори чері навпіл. 

Запечений батат відокремте від шкірки ложкою і порубайте ножем. Кінзу грубо нарубайте. Авокадо очистіть та наріжте смужками.

Для заправки видавіть сік з лаймів і змішайте його з оливковою олією, медом, додайте чилі та сіль. Поєднайте всі інгредієнти, добре перемішайте за допомогою вінчика. 

Порада від Інформатора: дайте салату трохи постояти, щоб смаки "зійшлися". Подавайте, посипавши смаженим гарбузовим насінням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.