Креольський салат для Melovina

Салат містить батат та авокадо, тому він доволі ситний.

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, кулінарні поради, лайфхак
Прикрашають цю страву смаженим гарбузовим насінням - ароматна смакота

Рецепт салату с бататом сподобається всім, хто любить солодку картоплю. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду!

11 квітня народився співак Меловін. Нещодавно артист повідомив, що має невиліковну хворобу - нею виявився цукровий діабет. На своєму YouTube-каналі він зізнався, що його харчування кардинально змінилося.

Костя Бочаров - корінний одесит.
Співак і композитор Костя Бочаров - корінний одесит, який свого часу став переможцев VI сезону шоу "X-фактор" та представляв Україну на Євробаченні, де посів 17 місце.

"Не їм картоплю, буряки варені, а я їх дуже люблю. Але є альтернатива - не можна їсти картоплю, вибирай батат. Не можна складні вуглеводи - їж прості. У моєму раціоні продукти з низьким глікемічним індексом. Тому мінус 17 кг вже зараз, при цьому я почуваюся класно, продуктивнішим та емоційно стабільнішим", - зазначив виконавець.

Нині Меловін помітно сзуд і має класну форму!
На правильному харчуванні Меловін помітно схуд, і нині він має класну форму!

З нагоди дня народження Мела розповімо, як приготувати чудовий креольський салат з батату.

Вам знадобиться: 

  • Молодий шпинат - 75 г.
  • Авокадо - 2 штуки.
  • Червона цибуля - 150 г.
  • Помідори чері - 250 г.
  • Батат - 900 г.
  • Кінза - 50 г.
  • Очищене насіння гарбуза - 30 г.
  • Лайм - 2 штуки.
  • Оливкова олія - 20 мл.
  • Мед - 2 столові ложки.
  • Перець чилі - до смаку.
  • Сіль - до смаку. 
Цей салат дуже свіжий та корисний!
Цей салат дуже свіжий на смак та не менш корисний!

Як готувати:

Загорніть батат у фольгу і запечіть в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 40 хвилин. Цибулю наріжте кільцями, а помідори чері навпіл. 

Запечений батат відокремте від шкірки ложкою і порубайте ножем. Кінзу грубо нарубайте. Авокадо очистіть та наріжте смужками.

Для заправки видавіть сік з лаймів і змішайте його з оливковою олією, медом, додайте чилі та сіль. Поєднайте всі інгредієнти, добре перемішайте за допомогою вінчика. 

Порада від Інформатора: дайте салату трохи постояти, щоб смаки "зійшлися". Подавайте, посипавши смаженим гарбузовим насінням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube