Для зіркового рецепта знадобляться біла і червона риба, креветки, цукіні і броколі - такого ви ще не їли, це точно.
Рецепти рибного рулету та макаронів з начинкою сподобаються усім, хто любить готувати і не менше - куштувати. Готується все дуже просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор розповість вам кулінарні секрети!
6 квітня народилась співачка, яку називають "примадонною української естради", Ірина Білик. Тож, приготуємо страви за її зірковими рецептами.
Для білого соусу:
Проваріть броколі протягом 3-5 хвилин. Висипте макарони-мушлі в кип'ячену воду, трохи підсоливши її. Мушлі відварюйте на 2 хвилини менше, ніж зазначено на упаковці. Варену броколі остудіть, подрібніть та викладіть начинкою в макарони.
Приготуйте вершковий соус. Розтопіть вершкове масло та поступово додавайте до нього борошно і вершки, розмішуючи. Готовий соус викладайте на макарони з начинкою. Затріть страву пармезаном. Поставте в духовку на 5 хвилин, аби отримати сирний кляр.
Приготуйте рибні рулетики. Наріжте на невеликі кубики філе форелі, подрібніть часник і цибулю-порей. Додайте рослинну олію, перемішайте. Наріжте кубиками цукіні, подрібніть креветки.
Відбийте філе білої риби та спинками викладіть на харчову плівку. Викладіть на філе риби суміш з цукіні, форелі, креветок, часнику та цибулі-порею, все можна змастити вустерським соусом. Згорніть рулетики та відправте в духовку при 180 С на 15 хвилин.
Змішайте прянощі тандурі масала з олією та лимонним соком та цією сумішшю змастіть запечений рулет з риби з начинкою. Поставте його в духовку ще на 15 хвилин. Подавайте рулет з помідорами чері та зеленню, смачного!
Порада від Інформатора: щоб приготувати вустерський соус подрібніть цибулю, часник, імбир та анчоус. Цибулю, часник, гірчицю, червоний і чорний перець, корицю, гвоздику, імбир і кардамон загорніть у марлевий мішечок і перев'яжіть. Покладіть цей мішечок зі спеціями в каструлю, додайте туди цукор, залийте оцтом та соєвим соусом. Все це доведіть до кипіння і залиште на 40 хвилин на повільному вогні.
Окремо змішайте сіль, воду, каррі, анчоуси і влийте в каструлю із соусом. Потім зніміть соус з вогню і перелийте разом із мішечком зі спеціями у скляну банку, добре закрийте кришкою і помістіть у холодильник. Іноді перемішуйте соус і віджимайте мішечок зі спеціями. Через два тижні мішечок потрібно викинути, а готовий соус розлити по пляшках. Соус найкраще зберігати у холодильнику, а перед вживанням збовтувати.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.