Цю страву можна подавати як закуску або як гарнір до м’яса
Рецепт маринованих голубців сподобається всім любителям квасних страв. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду!
Маринад:
Загорніть капусту в пакет і прогрійте в мікрохвильовці 15 хвилин. Потім дістаньте її з пакета і видаліть верхні листочки, які відокремте один від одного. Ну або можете проварити капусту 15 хв у киплячій воді. З кожного капустяного листа видаліть жорстку частину і розділіть лист навпіл.
Моркву почистіть і натріть тонкою соломкою. У моркву додайте сіль з пресованим часником і рівномірно наповніть листя капусти овочами, які зберіть у голубці.
Наповніть голубцями стерилізовані банки та приготуйте маринад. Змішайте воду з сіллю, цукром, цілим чорним перцем, лавровим листом і олією. Закип’ятіть і розлийте по банках.
Закрийте банки стерилізованими кришками й дайте їх вмісту охолонути на ніч. Зберігайте мариновані голубці в холодильнику.
Порада від Інформатора: подавайте голубці як закуску до улюбленої випічки або як гарнір до м’ясних страв.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.