Такі голубці виглядають по-новаторськи та смакують так само
Рецепт голубців в клярі по-польськи сподобається всім прихильникам цієї ситної страви з капусти й фаршу. Готувати його просто. А щоб сподобалось ще більше, Інформатор має для вас кулінарну пораду!
Туго загорніть помиту капустину в плівку і залиште на добу. Потім зніміть плівку - листя має бути м'яке. Зріжте з нього грубі частинки стебла і поки що відкладіть капустяне листя в сторону.
В блендері перебийте цибулю, порізану на крупні часточки, та пару зубчиків часнику. Підсмажте суміш на пательні, додавши сіль. На терку для моркви натріть моркву і також підсмажте разом з цибулею та часником. Змішайте з фаршем, поперчіть, можна додати копчений часник і кмин.
Викладайте фарш на капустяні листи (на одну половинку листа, а іншим накривайте, вийде такий собі капустяний чебурек за формою). На деко чи в будь-яку продовгувату посудину вбийте два яйця, влийте пів склянки сметани, посоліть, поперчіть, додайте парику та збийте до однорідності. Всипте борошно, перемішайте.
Обвалюйте голубці по-польски в цьому апетитному клярі й смажте на пательні з обох боків до готовності. Смачного!
Порада від Інформатора: час смаження під кришкою – по 10-12 хвилин з кожного боку. Подавайте зі сметаною, квасом, темним пивом чи томатним соком.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.