Його смак - дуже своєрідний саме завдяки бульйону, в якому поєдналася вся сила світу
Рецепт циганського борщу "Романес" сподобається усім прихильникам різних кухонь світу та ситних перших страв. Готувати його просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатоор має для вас смачну пораду!
Головний штрих цієї страви – бульйон на м'ясі трьох видів, тож в приготуванні є нюанси. Її смак - дуже своєрідний саме завдяки бульйону, в якому поєдналася вся сила світу! Дослухайтеся до наших порад - і ваші рідні та близькі залишаться вам дуже вдячні за новий кулінарний досвід.
М'ясо доведіть до кипіння в одній в каструлі з водою, додайте цибулину і консервовані помідори. Варіть 40 хвилин до готовності курки. Коли курка готова, вийміть її та помідори. Варіть ще 20 хвилин, вийміть свинину.
Відправте в каструлю нарізані картоплю, капусту, болгарський перець та невеликий шматок сала. Варіть яловичину ще півгодини. Тим часом приготуйте засмажку з цибулею та тертою морквою. Наприкінці додайте давлені помідори, які ми раніше дістали з каструлі, плюс три ложки томатної пасти.
Додайте засмажку в каструлю. Вийміть сало, подрібніть його і змішайте з парою-трійкою зубчиків подрібненого часнику. Цю суміш теж відправте у каструлю разом із лавровим листом. Через 5 хвилин зніміть з вогню.
Порада від Інформатора: додайте в страву зелень та подавайте зі сметаною або сироваткою до смаку.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.