Циганський борщ Романес на м'ясі трьох видів

Читать на русском

Його смак - дуже своєрідний саме завдяки бульйону, в якому поєдналася вся сила світу

Читать на русском
Рецепт, їжа, продукти, харчування, лайфхак, корисні поради
Юшка такого борщу - це щось незабутнє на смак.

Його смак - дуже своєрідний саме завдяки бульйону, в якому поєдналася вся сила світу

Рецепт циганського борщу "Романес" сподобається усім прихильникам різних кухонь світу та ситних перших страв. Готувати його просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатоор має для вас смачну пораду!

Циганський борщ готується на свинині, яловичині та курятині.
Циганський борщ готується на свинині, яловичині та курятині.

Головний штрих цієї страви – бульйон на м'ясі трьох видів, тож в приготуванні є нюанси. Її смак - дуже своєрідний саме завдяки бульйону, в якому поєдналася вся сила світу! Дослухайтеся до наших порад - і ваші рідні та близькі залишаться вам дуже вдячні за новий кулінарний досвід.

Вам знадобиться:

  • Свинина - 250 г.
  • Яловичина - 250 г.
  • Курятина - 250 г.
  • Сало - 70 г.
  • Цибуля - 2 штуки.
  • Консервовані томати - 3-4 штуки (якщо крупні).
  • Картопля - 3 штуки.
  • Капуста - третина качана.
  • Болгарський перець - штука.
  • Морква - штука.
  • Томатна паста - 2-3 столові ложки. 
  • Часник - 3 зубчики.
  • Лавровий лист - 2 штуки.
Такий борщик сподобається кожному!
Такий борщик смакуватиме кожному!

Як готувати: 

М'ясо доведіть до кипіння в одній в каструлі з водою, додайте цибулину і консервовані помідори. Варіть 40 хвилин до готовності курки. Коли курка готова, вийміть її та помідори. Варіть ще 20 хвилин, вийміть свинину.

Відправте в каструлю нарізані картоплю, капусту, болгарський перець та невеликий шматок сала. Варіть яловичину ще півгодини. Тим часом приготуйте засмажку з цибулею та тертою морквою. Наприкінці додайте давлені помідори, які ми раніше дістали з каструлі, плюс три ложки томатної пасти.

Додайте засмажку в каструлю. Вийміть сало, подрібніть його і змішайте з парою-трійкою зубчиків подрібненого часнику. Цю суміш теж відправте у каструлю разом із лавровим листом. Через 5 хвилин зніміть з вогню.

Порада від Інформатора: додайте в страву зелень та подавайте зі сметаною або сироваткою до смаку. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.