Царський рулет з фаршу та спагетті - готуємо ресторанні страви вдома
Такий рулет справді виглядає і смакує по-царськи.
Такий рулет справді виглядає і смакує по-царськи.
Рецепт рулету зі спагетті та сиром сподобається усім поціновувачам італійської кухні та страв із фаршу. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
Вам знадобиться:
- Фарш свино-яловичий - 1 кг.
- Спагетті - 500 г.
- Томатна паста або аджика - 350 мл.
- Ковбасний сир - 250 г.
- Пармезан для стружки - 150 г.
- Бекон - смужки для прикрашання - 100 г.
- Листя м'яти - кілька листочків.
- Соус барбекю - для намазування.
- Приправа для фаршу - 20 г.
- Сіль, чорний мелений перець - до смаку.
- Фольга, деко.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Як готувати:
Охолоджений фарш скатайте в довгу ковбаску, потім покладіть її на робочу поверхню й ребром долоні розплескайте, як на відео, аби посередині вийшла канавка. В неї викладіть спагетті (не відварені), полийте томатною пастою або аджикою, викладіть кружальця ковбасного сиру, листочки м'яти (або будь-яку іншу зелень до вашого смаку, як от руколу чи шпинат) та притрусіть тертим пармезаном.
Закрийте рулет, стуливши краї фаршу посередині, полийте його соусом барбекю, приправте спеціями й перцем та посоліть.
Порада від Інформатора: викладіть на деко для запікання і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, на 40-50 хвилин. Готовий рулет вийміть з духовки, але відразу не розвертайте. Дайте постояти й трохи вихолонути. Потім розгорніть і наріжте прямо на фользі, а вже тоді перекладіть на посуд і подавайте до столу. Смачного!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.
Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.