Царський рулет з фаршу та спагетті - готуємо ресторанні страви вдома

Такий рулет справді виглядає і смакує по-царськи.

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Ця страва стане окрасою вашого столу й приголомшить ваших гостей!

Рецепт рулету зі спагетті та сиром сподобається усім поціновувачам італійської кухні та страв із фаршу. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду. 

Вам знадобиться:

  • Фарш свино-яловичий - 1 кг.
  • Спагетті - 500 г.
  • Томатна паста або аджика - 350 мл.
  • Ковбасний сир - 250 г.
  • Пармезан для стружки - 150 г.
  • Бекон - смужки для прикрашання - 100 г.
  • Листя м'яти - кілька листочків.
  • Соус барбекю - для намазування.
  • Приправа для фаршу - 20 г.
  • Сіль, чорний мелений перець - до смаку. 
  • Фольга, деко.
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Aquela Receita (@aquelareceita)

Як готувати: 

Охолоджений фарш скатайте в довгу ковбаску, потім покладіть її на робочу поверхню й ребром долоні розплескайте, як на відео, аби посередині вийшла канавка. В неї викладіть спагетті (не відварені), полийте томатною пастою або аджикою, викладіть кружальця ковбасного сиру, листочки м'яти (або будь-яку іншу зелень до вашого смаку, як от руколу чи шпинат) та притрусіть тертим пармезаном. 

Закрийте рулет, стуливши краї фаршу посередині, полийте його соусом барбекю, приправте спеціями й перцем та посоліть. 

Порада від Інформатора: викладіть на деко для запікання і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, на 40-50 хвилин. Готовий рулет вийміть з духовки, але відразу не розвертайте. Дайте постояти й трохи вихолонути. Потім розгорніть і наріжте прямо на фользі, а вже тоді перекладіть на посуд і подавайте до столу. Смачного!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube