Яйця поживні, вони дають заряд енергії щоранку, але яєчню люблять не всі
Рецепт яєчних конвертиків сподобається всім, кому набридли звичайні омлет та яєчня. Готувати їх просто. А щоб сподобалось ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду.
22 серпня народилась популярна українська акторка, Народна артистка України Ольга Сумська.
Артистка чудово готує, вона ділиться рецептами різноманітних страв у власному Instagram та любить десерти й легкі сніданки. Проте є в добірці авторських рецептів Ольги Сумської й поживні, на кшталт яєчних конвертів з шинкою та сиром. Їх і приготуємо!
Наріжте тоненькими слайсами сир та шинку. Розбийте яйця в окрему миску та збийте до однорідності.
Розігрійте сковороду і змастіть її олією. Вилийте частину яєчної суміші, підсмажте з обох боків до отримання тонкого млинця.
На підсмажену сторону цього млинця розмістіть кілька шматочків сиру та шинки. Згортайте млинець конвертиком і перегортайте для додаткового підсмаження.
Порада від Інформатора: викладіть "конвертики" на тарілку, прикрасьте страву зеленню на ваш вибір. Подавайте з помідорами й базиліком.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.