Австралійська вечеря Ніколь Кідман: біфштес із бананами та вершками
А на обід Кідман їсть салат з запечених овочів з хурмою та гранатом, заправлений соусом з оливкової олії та винного оцту.
А на обід Кідман їсть салат з запечених овочів з хурмою та гранатом, заправлений соусом з оливкової олії та винного оцту.
Рецепт австралійського біфштексу з бананами та вершками сподобається всім прихильникам екзотичних страв. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду!
20 червня народилась австралійська і американська кіноакторка Ніколь Кідман, одна з найбільш затребуваних у світі. Вона живе в Австралії і обожнює місцеву кухню.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Що їсть Ніколь Кідман
На сніданок НІколь любить робити яєчню зі скибочкою свіжого хліба та варенням із власного саду. В одному зі своїх інтерв'ю актриса сказала, що домашній свіжоспечений хліб – її особиста слабкість, у якій вона собі не відмовляє. Крім того вранці Ніколь обов'язково випиває чашку кави, а її найчастіше замовлення у Starbucks – капучіно з подвійною піною й шоколадом.
На обід Кідман їсть салат з запечених овочів з хурмою та гранатом, заправлений соусом з оливкової олії та винного оцту. Інші улюблені поєднання – свіжі страви з морепродуктів та фірмова австралійська страва – ковбаса на грилі, яку подають на подушечці з білого хліба.
Вчееряє НІколь морепродуктами. Багато в чому через те, що це відмінне джерело білка, кальцію, Омега-3 жирних кислот, вітаміну D, заліза та цинку. Одна з улюблених страв голлівудської актриси – легендарна італійська паста з молюсками. Кідман їсть її із зеленою квасолею, щоб додати до страви трохи овочів.
Ми ж приготуємо справжню австралійську страву, про яку мало хто знає за межами країни, та яка має дуже екзотичний смак. Певні, Ніколь би її схвалила, тож, зустрічайте!
Австралійський біфштекс з бананами та вершками
Вам знадобиться:
- Вирізка яловича - 500 г.
- Вершкове масло - 40 г.
- Яйце - 1 штука.
- Жовток яєчний - 1 штука.
- Банани - 2 штуки.
- Цибуля - 1 штука.
- Вершки - 1/3 склянки.
- Борошно пшеничне - 20 г.
- Хрін тертий - 20 г.
- Цукор - 10 г.
- Панірувальні сухарі - 40 г.
- Перець - до смаку.
- Сіль - до смаку.
Як готувати:
М'ясо тонко наріжте й відбийте. Обсмажте в олії з обох боків, потім посипте сіллю та перцем.
Банани очистіть, розріжте вздовж навпіл, обваляйте в суміші борошна, солі та перцю, потім вмочіть у збите яйце і обваляйте в сухарях. Обсмажте.
Вершки змішайте з жовтком, сіллю, цукром, перцем та хріном, додавши жир від смаження.
Порада від Інформатора: на блюдо сервіровки віялом викладіть скибки м'яса, збоку покладіть банани і залийте м'ясо приготованим соусом. Смачного!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.
Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.