Австралійська вечеря Ніколь Кідман: біфштес із бананами та вершками

А на обід Кідман їсть салат з запечених овочів з хурмою та гранатом, заправлений соусом з оливкової олії та винного оцту.

Рецепт, їжа, продукти, кулінарія, корисні поради, лайфхак, харчування
Під час приготування страви жоден кенгуру не постраждав

Рецепт австралійського біфштексу з бананами та вершками сподобається всім прихильникам екзотичних страв. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду!

20 червня народилась австралійська і американська кіноакторка Ніколь Кідман, одна з найбільш затребуваних у світі. Вона живе в Австралії і обожнює місцеву кухню. 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Nicole Kidman (@nicolekidman)

Що їсть Ніколь Кідман

На сніданок НІколь любить робити яєчню зі скибочкою свіжого хліба та варенням із власного саду. В одному зі своїх інтерв'ю актриса сказала, що домашній свіжоспечений хліб – її особиста слабкість, у якій вона собі не відмовляє. Крім того вранці Ніколь обов'язково випиває чашку кави, а її найчастіше замовлення у Starbucks – капучіно з подвійною піною й шоколадом.

На обід Кідман їсть салат з запечених овочів з хурмою та гранатом, заправлений соусом з оливкової олії та винного оцту. Інші улюблені поєднання – свіжі страви з морепродуктів та фірмова австралійська страва – ковбаса на грилі, яку подають на подушечці з білого хліба.

Вчееряє НІколь морепродуктами. Багато в чому через те, що це відмінне джерело білка, кальцію, Омега-3 жирних кислот, вітаміну D, заліза та цинку. Одна з улюблених страв голлівудської актриси – легендарна італійська паста з молюсками. Кідман їсть її із зеленою квасолею, щоб додати до страви трохи овочів.

Ми ж приготуємо справжню австралійську страву, про яку мало хто знає за межами країни, та яка має дуже екзотичний смак. Певні, Ніколь би її схвалила, тож, зустрічайте!

Ми певні, Ніколь сподобався би наш рецепт!
Ми певні, Ніколь сподобався би наш рецепт!

Австралійський біфштекс з бананами та вершками

Вам знадобиться:

  • Вирізка яловича - 500 г.
  • Вершкове масло - 40 г.
  • Яйце - 1 штука.
  • Жовток яєчний - 1 штука.
  • Банани - 2 штуки.
  • Цибуля - 1 штука.
  • Вершки - 1/3 склянки.
  • Борошно пшеничне - 20 г.
  • Хрін тертий - 20 г.
  • Цукор - 10 г.
  • Панірувальні сухарі - 40 г.
  • Перець - до смаку. 
  • Сіль - до смаку. 

Як готувати: 

М'ясо тонко наріжте й відбийте. Обсмажте в олії з обох боків, потім посипте сіллю та перцем.

Банани очистіть, розріжте вздовж навпіл, обваляйте в суміші борошна, солі та перцю, потім вмочіть у збите яйце і обваляйте в сухарях. Обсмажте.

Вершки змішайте з жовтком, сіллю, цукром, перцем та хріном, додавши жир від смаження.

Порада від Інформатора: на блюдо сервіровки віялом викладіть скибки м'яса, збоку покладіть банани і залийте м'ясо приготованим соусом. Смачного!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube