Рецепт приготування спагетті з фаршем у томатному соусі - справжня знахідка для зайнятих господарок
Рецепт цих макаронів з м'ясом сподобається усім, хто любить прості, але оригінальні страви. Готувати їх дуже просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор вже має для вас смачну пораду!
Спагетті з фаршем - рецепт універсальний і дуже популярний. Але завжди можна його доповнити та змінити. Тому в даному рецепті приготування буде не класичним, а дуже оригінальним та цікавим. Крім того, страва підійде як для обіду, так і для вечері.
У півкілограма яловичого фаршу додаємо одне куряче яйце, мелений червоний перець, 1/3 чайні ложки меленого чорного перцю, потім потрібно ретельно перемішати, щоб він став щільнішим. Далі готуємо овочі. Беремо 2 види перцю та цибулину, ріжемо кубиками. Також нарізаємо дрібно 3 зубчики часнику. Для томатної заправки потрібно змішати 2 ст. лож. томатної пасти та перебиті помідори, 250 мл. води, додати цукор та сіль за смаком.
Ділимо фарш на 3 частини, кожну з отриманих частин трохи розтягуємо і завертаємо в них спагетті. Далі розігріваємо сковороду, наливаємо приблизно 30 мілілітрів олії, акуратно викладаємо наші заготовки на сковороду, обсмажуємо з двох сторін до рум'яної скоринки з додаванням половини цибулі.
Потім додаємо 2 види перцю, часник та цибулю, що залишилася. Наливаємо вино та додаємо томатну заправку. Доводимо до кипіння і готуємо під кришкою 20 хвилин. В кінці зверху викладаємо слайси сиру та присипаємо твердим тертим сиром.
Порада від Інформатора: до заправки входять свіжі помідори, але їх можна замінити консервованими у власному соку.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.