Спагеті, виявляється, можна готувати смачніше

Читать на русском

Рецепт приготування спагетті з фаршем у томатному соусі - справжня знахідка для зайнятих господарок

Читать на русском
Спагетті
За рахунок великої кількості овочів, страва виходить соковитою і має багату палітру смаку

Рецепт приготування спагетті з фаршем у томатному соусі - справжня знахідка для зайнятих господарок

Рецепт цих макаронів з м'ясом сподобається усім, хто любить прості, але оригінальні страви. Готувати їх дуже просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор вже має для вас смачну пораду! 

Спагетті з фаршем - рецепт універсальний і дуже популярний. Але завжди можна його доповнити та змінити. Тому в даному рецепті приготування буде не класичним, а дуже оригінальним та цікавим. Крім того, страва підійде як для обіду, так і для вечері.

Хороша, ситна страва на обід для всієї родини
Ситна страва для всієї родини

Вам знадобиться:

  • Фарш - 0.5 кг.
  • Яйце - 1 штука.
  • Сіль, перець - до смаку. 
  • Спагетті - 100 г.
  • Цибуля - 150 г.
  • Помідор - 200 г.
  • Червоний болгарський перець - 150 г.
  • Зелений болгарський перець - 150 г.
  • Мелений червоний перець - 1/3 чайної ложки.
  • Мелений чорний перець - 1/3 чайної ложки.
  • Вино - 1 склянка.
  • Часник - 3 зубчика.
  • Сир - до смаку.
  • Олія для смаження - 30мл.
  • Томатна паста - 2 столові ложки.

Як готувати:

У півкілограма яловичого фаршу додаємо одне куряче яйце, мелений червоний перець, 1/3 чайні ложки меленого чорного перцю, потім потрібно ретельно перемішати, щоб він став щільнішим. Далі готуємо овочі. Беремо 2 види перцю та цибулину, ріжемо кубиками. Також нарізаємо дрібно 3 зубчики часнику. Для томатної заправки потрібно змішати 2 ст. лож. томатної пасти та перебиті помідори, 250 мл. води, додати цукор та сіль за смаком.

Ділимо фарш на 3 частини, кожну з отриманих частин трохи розтягуємо і завертаємо в них спагетті. Далі розігріваємо сковороду, наливаємо приблизно 30 мілілітрів олії, акуратно викладаємо наші заготовки на сковороду, обсмажуємо з двох сторін до рум'яної скоринки з додаванням половини цибулі.

Потім додаємо 2 види перцю, часник та цибулю, що залишилася. Наливаємо вино та додаємо томатну заправку. Доводимо до кипіння і готуємо під кришкою 20 хвилин. В кінці зверху викладаємо слайси сиру та присипаємо твердим тертим сиром.

Порада від Інформатора: до заправки входять свіжі помідори, але їх можна замінити консервованими у власному соку.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.