Дядьки із задоволенням з'їдять правильно запечений пастернак
Рецепт небанальних овочей у якості перекусу для школярів сподобається всім дітям. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор традиційно має для вас смачну пораду!
До слова, чи куштували ви коли-небудь запечене коріння пастернаку. Дієтолог Марія Федоренко присягається, що діти не відрізнять його від обожнюваної картоплі фрі!
Корінь пастернаку поріжте брусочками. Посипте сіллю, спеціями, куркумою, додайте трохи оливкової олії та добре перемішайте. Викладіть все на пергамент та запікайте при температурі 180 С до готовності.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Порада від Інформатора: ще варіант зібрати шкільний перекус з "ненудних" овочей - це помити та порізати на зручні шматки огірки, моркву, стебло селери, болгарський перець. Вони не мають розтікатись у ланч-боксі чи швидко псуватися. До овочів можна додати хумус або сир.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.