Роли з голубців у клярі та білому соусі

Голубці в білому соусі – це смакота для цінителів м'ясних страв

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Ця ситна страва запам'ятається всій родині, й вас попросять приготувати ще!

Рецепт голубців у вигляді ролів у соусі сподобається всім м'ясоїдам, які цінують небанальні рецепти. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор вже традиційно має для вас смачну пораду.

Роли з голубців

Вам знадобиться:

  • Капуста – 2-3 крупних листки. 
  • Цибуля ріпчаста біла – 1 штука.
  • Олія – для смаження.
  • Сіль, перець – до смаку.
  • Паприка, часник (сушений) – до смаку.
  • Фарш – 300 г.
  • Яйця – 2 штуки
  • Сметана – 150 мл.
  • Борошно – 2 столові ложки. 
Таких голубців ви ще не куштували!
Таких голубців ви ще не куштували!

Як готувати: 

Візьміть велику капустину, помийте її, просушіть та обгорніть харчовою плівкою. Пізніше зніміть верхнє найбільше листя – саме його слід використовувати. Зріжте жорстку частину основи на кожному листку.

Кубиком наріжте крупну цибулину. Цибулю підсмажте до золотистого кольору на олії, посоліть. Зробіть фарш, додайте до нього паприку, сушений часник, сіль, перець, перемішайте. Додайте цибулю в олії. Ще раз все добре перемішайте. 

Викладіть начинку на капустяне листя та загорніть рулетом. Поставте готові рулети в прохолодне місце на годину.

Зробіть соус. Для цього вбийте в посуд два яйця, влийте сметану, всипте паприку, сіль, перець і улюблені спеції до смаку. Перемішайте, легко збийте виделкою. Додайте дві столові ложки борошна й знову гарно перемішайте. 

Розріжте рулет на роли та занурте кожен в соус, а тоді обсмажте на олії з кожного боку до коричневої скоринки. Смачного!

Порада від Інформатора: подавайте страву з гілочкою розмарину!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube