Він дуже корисний, адже містить багато вітамінів групи В та С
Рецепти цих страв з кабачків сподобаються усім прихильникам небанальних закусок. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачні поради.
Помийте та обчистіть кабачок, поріжте його на смужки розміром з палець. Висипте у велику ємність, там посоліть, поперчіть. Все ретельно перемішайте.
Застеліть деко пергаментом та викладіть закуску, притрусіть тертим сиром. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 200 С духовці впродовж 20 хвилин.
Порада від Інформатора: до страви чудово смакуватиме класичний соус зі сметани, зелені та рублених маринованих огірків.
@fedorenkoblog Хрустящие палочки из кабачков 👌🏻 Рецепт: 1 кабачок 70 гр твердого сыра Соль и Специи по вкусу Для панировки крахмал или готовую панировку любую В духовку на 180 градусов с обдувом минут на 20-25
♬ оригинальный звук - Дмитрий Олегович
Кабачки наріжте кубиками та відправте в сковорідку на 10-15 хвилин, загасіть їх під кришкою. Часник вичавіть і залиште під кришкою на 5 хвилин. Потрібно, щоб випарувалася вся вода. Якщо води виділилося дуже багато, можна процідити.
Перекладіть кабачки в блендер, додайте плавлені сирки та кріп і збийте. Вилийте масу в форму і поставте в холодильник на кілька годин.
Порада від Інформатора: ця страва чудово смакуватиме до брускет з томатами.
@iris_nails7 Кабачковая намазка Кабачок Плавленые сырки -2 шт (у меня дружба) Специии Чеснок -3 зуб Укроп пучок Приготовление: Кабачки нарезаем кубиками и отправляем в сковородку на 10-15 минут потушиться под крышкой. Чеснок выдавливаем на чеснока давке и оставляем ещё под крышкой на 5 минут . Нужно чтобы выпарилась вся вода. Если воды из кабачка выделилось сильно много, можно процедить . Перекладываем кабачки в блендер, добавляем плавленные сырки и укроп и взбиваем. Выливаем нашу массу форму и ставим в холодильник на пару часов . #рецептизкабачка #кабачок #кабачокрецепт #рецепткабачка ♬ оригинальный звук - Sweet__iris
Для начинки:
Натріть цукіні на тертушці та відіжміть зайву рідину. Додайте яйця, сіль, перець, орегано та борошно. Все ретельно вимішайте. Викладіть однорідну масу на пергамент на деко, присипаний панірувальними сухарями. Сформуйте рівномірний корж, пропечіть його в духовці 15-20 хвилин.
Змастіть його томатним соусом, трішки присипте сиром та викладіть нарізані овочі: томати, цибулю, перець та слайсами обсмажені грибочки. Знов присипте сиром та за бажанням ще додайте орегано. Допікайте ще 15 хвилин. Смачного!
Порада від Інформатора: можете замінити начинку до такої піци - на м'ясну.
@telegram_culinary Кабачкова пп піца 🍕 Підписуйся на наш телеграм канал,посилання в шапці профілю,там скоро буде ще більше рецептур!!! 🔶ІНГРЕДІЄНТИ Для основи • 2 середніх кабачка або цукіні (~500-600 г) • ~100 г борошна • 2 яйця • 1/2 чл солі, дрібка перцю, 1/2 чл орегано • 1 -2 стл панірувальних сухарів Для начинки • 2-3 стл томатного соусу (або кетчупу) • 100 г печериць • 1 помідор • 1/2 червоної цибулини • 1/2 болгарського перцю • 100-150 г сиру (у мене моцарела) • орегано за бажанням Смачного 🤍 #піца #рецептпіци #кабачковапіца #піцазкабачка #пппіца #піцарецепт #піцазцукіні #рецептизкабачка ♬ оригінальний звук - Кулінарна Майстерня
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.