Навіть зі звичайних сосисок можна приготувати смачну та ситну страву, якщо додати до них овочі та спеції
13 листопада відзначають Міжнародний день сосиски. Навіть зі звичайних сосисок можна приготувати смачну та ситну страву, якщо додати до них овочі та спеції. Рецепт сосисок по-корейськи сподобається всім любителям сосисок і хот-догів. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
Сосиски треба очистити та порізати порційними шматочками. Очистити цибулю, моркву та болгарський перець. Цибулю порізати тонкими півкільцями, болгарський перець тонкими смужками, а моркву натерти на тертці для моркви по-корейськи.
Далі слід розігріти сковорідку, налити декілька столових ложок олії, викласти сосиски й на середньому вогні смажити 5 хвилин.
Далі додати всі овочі, перемішати та смажити ще 5 хвилин.
На цьому етапі вогонь варто зменшити до маленького, додати улюблені спеції, соєвий соус, перемішати, протушкувати 5 хвилин. Перед подачею додати зелень. Смачного!
Порада від Інформатора: сосиски можна брати як молочні, так і копчені. Подавати сосиски по-корейськи можна з будь-яким гарніром чи салатом.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.