Разом з Євгеном Клопотенко телеведучий приготував чудову страву української кухні – салат з пшениці з куркою
Рецепт салату з української пшениці сподобається всім шанувальникам автентичної кухні. Готувати його просто. А щоб смакувало краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
17 жовтня народився популярний український телеведучий Григорій Решетник. Одного разу разом з шефом Євгеном Клопотенко він приготував чудову страву української кухні – салат з пшениці з куркою. Зробимо це і ми.
Спершу треба дрібно поламати сухий чорний хліб і замочити в томатному соку. Пшеницю треба промити й замочити. Потім кубиком наріжте томати й цибулю. Далі до хліба з томатами додайте пшеницю, цибульку, помідори, олію. Посоліть. Додайте листя кислиці 10-12 листочків.
Обсмажте гомілки зі спеціями на олії. Додайте м'ясо гомілки до салату. Все добре перемішайте.
Порада від Інформатора: м'ясо гомілки також можна протушити у сметані з травами до смаку.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.