Григорій Решетник здивував стравою з черствим хлібом

Разом з Євгеном Клопотенко телеведучий приготував чудову страву української кухні – салат з пшениці з куркою

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Ця страва може змінити ваше ставлення до пшениці!

Рецепт салату з української пшениці сподобається всім шанувальникам автентичної кухні. Готувати його просто. А щоб смакувало краще, Інформатор має для вас смачну пораду.

17 жовтня народився популярний український телеведучий Григорій Решетник. Одного разу разом з шефом Євгеном Клопотенко він приготував чудову страву української кухні – салат з пшениці з куркою. Зробимо це і ми.

Григорій Іванович Решетник
Наставник всіх холостяків Григорій Решетник має дружину й трьох дітей, за здоровим харчуванням яких особливо уважно слідкує!

Український салат з пшениці з курячими гомілками

Вам знадобиться:

  • Пшениця – 100 г.
  • Вода – 300 мл.
  • Черствий хліб – 6 скибок.
  • Томатний сік – 150 мл.
  • Фіолетова цибуля – 1 штука.
  • Помідори – 2 штуки.
  • Курячі гомілки – 4 штуки.
  • Кислиця – 1 столова ложка.
  • Лимон – 1 штука.
  • Сіль  – до смаку. 
Фото: скрін з відео.
Фото: скрін з відео.

Як готувати: 

Спершу треба дрібно поламати сухий чорний хліб і замочити в томатному соку. Пшеницю треба промити й замочити. Потім кубиком наріжте томати й цибулю. Далі до хліба з томатами додайте пшеницю, цибульку, помідори, олію. Посоліть. Додайте листя кислиці 10-12 листочків.

Обсмажте гомілки зі спеціями на олії. Додайте м'ясо гомілки до салату. Все добре перемішайте.  

Порада від Інформатора: м'ясо гомілки також можна протушити у сметані з травами до смаку. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube