Ця страва не потребує складних маніпуляцій, а лише трошечки терпіння і часу
Відомий телеведучий Фіма Констянтиновський та популярний шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво разом приготували романтичну вечерю для пар з риби. Рецепт запеченої риби із соусом на білому вині сподобається всім закоханим і не тільки. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Наріжте вздовж фенхель, цибулю порей і шалот. Обсмажте їх на суміші вершкового масла та олії до золотистої скоринки. Потім додайте вино та овочевий бульйон, накрийте пергаментом і тушкуйте.
Тим часом замаринуйте філе хека в часнику, лимонному соку та оливковій олії. Посипте рибу кропом та поставте запектися в мультипечі.
Далі приготуйте соус "Голланез", для цього обсмажте дрібно нарізану цибулю шалот на вершковому маслі, посоліть і поперчіть. Влийте трохи білого вина, додайте жовток і готуйте на паровій бані, постійно збиваючи, аж поки соус не загусне. Поступово вливайте розтоплене вершкове масло і лимонний сік.
Порада від Інформатора: подавайте рибу з соусом та зеленню одразу, смачного!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.