На приготування цієї страви у вас піде не більше, ніж півгодини
Рецепт фаршированого хліба сподобається всім, хто любить незвичайні страви. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас смачну пораду.
9 листопада народився український комедійний актор Юрій Ткач. Він чудово готує, тож разом з шеф-кухарем Олегом Бібіковим приготував фарширований хліб, який люблять їсти на сніданок єгиптяни. Отже, руки на кухню і нумо готувати!
Натріть моцарелу на тертушку для моркви та дрібно наріжте миту зелень, подрібніть часник. Хліб розріжте зверху так, щоб утворились кубики (сіточкою), але не прорізаючи його до кінця.
Змішайте зелень з подрібненим розмарином, тертим часником і оливковою олією. Посоліть, додайте чорний перець і перемішайте. Вкладіть суміш в хліб, гарно протираючи.
Туди ж додайте копчений бекон, розрізані четвертинки маслин, прикопчений бекон і моцарелу з в'яленими томатами.
Запікайте в духовці при температурі 180 С протягом 10-12 хвилин до золотавої скоринки. Смачного!
Порада від Інформатора: хліб можна взяти будь-який, але бажано вчорашній, аби тісто краще трималось форми. Смакуватиме з борщем, темним, квасом, кисляком і томатним соком. Можете додавати до такого хлібу українське сало.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.