Цей суп з часником і лаймом має мексиканський відтінок смаку, якщо додати квасолю
Восени хочеться гарних пряних, поживних страв, зокрема супів. Пропонуємо приготувати низькокалорійний і дуже ароматний супчик з перуанським та мексиканським смаком. Рецепт гострого супу з часником і лаймом сподобається всім, хто любить відкривати для себе нові, теплі смаки. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас смачну пораду.
Помістіть крупно нарізані маленьку цибулину, зубчик часнику, великий зелений перець чилі, грубо нарізаний коріандр та сік лайма в кухонний комбайн і збийте до консистенції соусу.
Поставте велику каструлю на середній вогонь і додайте столову ложку оливкової олії. Додайте вміст кухонного комбайна на сковороду та злегка обсмажуйте приблизно 2 хвилини.
Додайте промиту кіноа та весь курячий бульйон, майже доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і кип’ятіть 15 хвилин.
Тепер додайте попередньо відварену подрібнену курячу грудку та відціджену квасолю, добре перемішайте, спробуйте та приправте сіллю й перцем. Тушкуйте ще близько 5 хвилин і подавайте.
Порада від Інформатора: подавайте зі шматочками цільнозернового хліба. Також ви можете додати до страви консервовану квасолю.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.