На приготування цього супу і у вас піде всього півгодини
28 листопада у США відзначають День подяки і їдять культову індичку. Саме тому ми приготуємо страву з м'ясом індички! Рецепт так званого "весільного" супу з індичкою сподобається всім, хто слідкує за фігурою. Готувати його просто. А щоб смакувало краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Для фрикадельок:
Для супу:
Перебийте індичу грудку на фарш, посоліть, поперчіть, приправте спеціями до смаку, сформуйте фрикадельки, приблизно по 1 столовій ложці кожна, і запечіть їх протягом 8-10 хвилин на деко в духовці, попередньо обвалявши в панірувальних сухарях. Це допоможе їм зберегти форму в супі.
Приготуйте курячий бульйон. Потім у великій каструлі для супу або в духовці обсмажте оливкову олію, цибулю та моркву до м’якості. Додайте курячий бульйон і тертий сир, потім накрийте кришкою і доведіть до кипіння. Вкиньте макарони та зелень.
Як тільки бульйон знову закипить, додайте фрикадельки та варіть до готовності. Посоліть, поперчіть, додайте ложку томатної пасти для аромату. Смачного!
Порада від Інформатора: до супу можна додати бекон, селеру чи капусту, а щоб цей супчик приготувався ще швидше, ви можете зробити це в каструлі швидкого приготування чи мультиварці.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.