Їв їх дюжинами: улюблена страва ув'язненого Пі Дідді

Ці бісквіти смакуватимуть чудово – особливо восени, адже вони не тільки смачні, але й дуже поживні

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Додайте прянощі до цього курячого "печива", і буде вам тепло!

4 листопада народився один з найвпливовіших музичних продюсерів Голлівуду, репер Шон Комбз, він же Пі Дідді, статки якого оцінюються в мільярд доларів та якого зараз звинувачують у всіх можливих гріхах: наркотиках, торгівлі людьми, численних зґвалтуваннях, розбещенні малолітніх, шантажі зірок та залякуваннях інших жертв сексуального насильства з боку Дідді і його найближчих друзів.

Рецепт курячого печива сподобається всім прихильникам солоних і поживних смаколиків. Готувати його просто. А щоб смакувало ща краще, Інформатор вже традиційно має для вас кулінарну пораду. 

Кількість позивів до Комбза росте щодня, це сотні жертв, тож за ґратами навряд чи Пі Дідді їстиме улюблене куряче печиво!
Кількість позовів до Комбза росте щодня, це сотні жертв, тож за ґратами навряд чи Пі Дідді їстиме улюблене куряче печиво!

Нині репер перебуває у в'язниці, а суд над ним відбудеться навесні 2025 року. До слова, у в'язниці Пі Дідді, як повідомляють західні ЗМІ, хоч нібито й боїться отруєння, проте не голодує. Так, в меню музиканта входять навіть елітні морепродукти, так би мовити, для підтримки імунітету. 

Цікаво, що свого часу одна з ймовірних жертв Дідді – всесвітньо відомий канадський співак Джастін Бібер, кар'єра якого стрімко пішла в гору саме завдяки продюсуванню Комбза, мав з останнім спільного особистого кухаря. Ітан Тейлор був шеф-кухарем таких зірок, як Джастін Бібер, Шон Комбс (він же Дідді) та Едді Мерфі.

За його словами, смажене куряче печиво було найпопулярнішим запитом Дідді, і її регулярно подавали на сніданок, обід і вечерю. Що ж, подивимось, що воно таке, і з чим його їдять. Поїхали!

Куряче печиво від шеф-кухаря Пі Дідді

Вам знадобиться:

Для печива:

  • Борошно – 3 склянки, плюс ще для розкачування.
  • Розпушувач – 2 столові ложки.
  • Цукор-пісок – 2 столові ложки.
  • Сіль – 2 чайні ложки.
  • Вершкова масло  (заморожене) – 1/2 пачки.
  • Молоко, вершки – 1 склянка.
  • Рослинна олія для смаження – 2 л.

Для курки:

  • Куряча грудка без кісток і шкіри – 1 штука.
  • Кукурудзяний крохмаль – 1/4 склянки.
  • Картопляний крохмаль – 1/4 склянки.
  • Карі або куркума – 2 чайні ложки. 
  • Часник у порошку – 2 чайні ложки. 
  • Кайенський перець – 1 чайна ложка. 
  • Сіль – 1/4 чайної ложки. 
  • Цукор-пісок – 1/4 чайної ложки.
  • Яйця – 3 штуки.

Соус і зборка:

  • Мед – півтори склянки.
Chicken biscuits від голлівудського шеф-кухаря.
Chicken biscuits від голлівудського шеф-кухаря.

Як готувати: 

Печиво

Розігрійте духовку до 425 С. У великій мисці змішайте борошно, розпушувач, цукровий пісок і сіль. Використовуючи великі отвори терки, натріть вершкове масло в борошняну суміш. Перемішайте руками, поки суміш не стане схожою на текстуру піску.

Повільно влийте приблизно половину молока і перемішайте виделкою до утворення грудок. Додайте вершки й продовжуйте перемішувати, доки не утворяться великі грудки та не залишиться прожилок борошна (це допоможе розшаровувати тісто).

На чистій поверхні вимісіть тісто 5-6 разів, обережно, щоб не забити, і за потреби додавайте більше борошна. Продовжуйте згортати тісто на себе, щоб створити листкові шари. Сформуйте з тіста округлу форму товщиною приблизно 4 см.

Використовуючи посипану борошном круглу форму діаметром десь 5 см, виріжте тісто, зробіть таких 6 штук. Випікайте печиво до золотистої скоринки, 10-12 хвилин.

Курка 

У велику важку сковороду або каструлю налийте олії на глибину приблизно 2 см, переконавшись, що її достатньо, щоб занурити курку. Нагрівайте на середньому сильному вогні, доки термометр для смаження не зафіксує 375 С.

Розріжте курячу грудку горизонтально на 3 шматочки. Розріжте кожен шматок приблизно як печиво, потім надріжте курку гострим ножем у формі хрестовини.

У неглибокій мисці збийте борошно, кукурудзяний крохмаль, картопляний крохмаль, порошок карі, часниковий порошок, сіль, цибульний порошок, кайенський перець і цукровий пісок. В іншій неглибокій мисці збийте яйця, щоб змішати. Додайте приблизно 1 склянку борошняної суміші до яєць і перемішуйте виделкою, поки не утвориться вологе тісто.

Подрібніть курку в яєчній суміші, покрутіть, щоб покрити її, а потім помістіть у борошняну суміш, що залишилася, до повного покриття. Смажте курку до золотистої скоринки, щоб термометр показував 165 С протягом 8–12 хвилин. Перекладіть курку на паперові рушники, щоб стекла.

Соус і зборка

Розріжте печиво навпіл горизонтально. На нижню половину викладіть шматок курки. Полийте медом. Закрийте верхньою половиною бісквіта. 

Порада від Інфомратора: до меду ви можете додати будь-які улюблені спеції. Смачного!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube