Сирний суп Алла і Пугачовська дамлама в день народження Алли Пугачової

Читать на русском

15 квітня народилась співачка Алла Пугачова. Вона має кілька коронних страв

Читать на русском
Рецепт, продукти, їжа, харчування, кулінарні поради, лайфхак
Примадонна дуже смачно готує та любить робити це для своїх гостей.

15 квітня народилась співачка Алла Пугачова. Вона має кілька коронних страв

Рецепти сирного супу та дамлами сподобаються всім поціновувачам ситних вишуканих обідів. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачні поради.

15 квітня народилась співачка Алла Пугачова, яка нині не підтримує дії путінської диктатури та разом з чоловіком-іноагентом Максимом Галкіним емігрувала до Ізраїлю. 

Пугачова виступає проти війни в Україні.
Пугачова виступає проти війни в Україні.

Пугачова любить гостей і завжди готує для них як мінімум одну-дві свої коронні страви. Серед них знаменита "шарліпупа" з м'яса, картоплі та грибів під сирно-майонезною скоринкою. Ще одна відома страва від Пугачової - це смажені огірки в клярі, що за смаком нагадують кабачки. Готує Примадонна й незвичайні крихітні котлетки - з яловичини та баранини й зелених яблук, які отримали назву "пугачовські". МІж іншим, готувати їх Аллу Борисівну навчила її бабуся. 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Одна з улюблених страв співачки - сирний суп. Його любить вся її сім'я. Молодша донька Ліза навіть розповіла про це в соцмережах. Тож, його першим і приготуємо.

Сирний суп "Алла"

Вам знадобиться: 

  • Картопля - 3-4 штуки.
  • Цибуля - 1 штука.
  • Морква - 1 штука.
  • Рослинна олія - для смаження.
  • Зелень- пучок.
  • Сухарі - жменя.
  • Вода - 2 л.
Суп ыз плавлених сиркыв - фаворит артистки.
Суп із плавлених сирків - фаворит артистки.

Як готувати: 

Слід помити, почистити й порізати невеликими кубиками картоплю. Варіть картоплю в каструлі на 2 л до готовності. Подрібнену цибулю і половину натертої моркви обсмажте на рослинній олії, до прозорості цибулі. Додайте суміш овочей в каструлю. Додайте в каструлю плавлені сирки й ще варіть 10 хвилин.

Порада від Інформатора: подавайте з зеленню та сухарями, можна додати оливки чи маслини. 

Також Алла Пугачова сама готує узбекську дамламу з баранини.  

"Пугачовська" дамлама

Вам знадобиться:

  • Баранина - 750 г.
  • Картопля - 300 г.
  • Морква - 200 г.
  • Капуста (молода) - 200 г.
  • Часник - 3-4 зубчики.
  • Зелень - пучок. 
  • Сіль, спеції - до смаку.

Для салату:

  • Помідори (рожеві) - 500 г.
  • Цибуля - 1 штука.
  • Олія - для приправи.
  • Сіль - до смаку. 

Як готувати:

Поріжте м'ясо не надто дрібними шматками. Так само - не надто дрібно поріжте картоплю й моркву. 

Спершу на дно каструлі укладаємо м'ясо, солимо й перчимо. Далі кладемо нарізну кружальцями моркву. Після цього шар цибулі, нарізаної напівкільцями. А тоді картоплю - кубика, й ще підсолюємо. 

Потім засипаємо все подрібненою зеленню, висипаємо сіль, спеції і подрібнений часник. Накриваємо листами капусти, добре притискаємо. Кришку закриваємо, вмикаємо конфорку на найсильніший вогонь, на п'ять хвилин.

Потім вогонь зменшуємо до мінімального та готуємо три години. Через три години кришку відкриваємо і отримуємо чудову ароматну страву!

Порада від Інформатора: сервіруємо, прикрашаємо зеленню та подаємо із зеленим чаєм. Для салату крупно порубайте рожеві томати, присоліть їх, змастіть олією та подавайте з цибулею й зеленню. Смачного!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.