Правильні грінки на сніданок
Щоб приготувати смачний перекус до перегляду улюбленого YouTube-шоу - не знадобиться багато часу: зробіть грінки
Рецепти грінок сподобаються усім прихильникам швидкого та поживного перекусу. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще карще, Інформатор має для вас смачну пораду.
Грінки з сиром і зеленню на сніданок
Вам знадобиться:
- Яйця - 3 штуки.
- Сіль - 5 г.
- Чорний перець - 3 г.
- Борошно - 100 г.
- Сметана - 100 г.
- Зелена цибуля - 50 г.
- Петрушка - 40 г.
- Сир - 150 г.
- Хліб - 1 буханка (тостовий або батон).
- Базилік - 5 г.
- Рослинна олія - для смаження.
Як готувати:
Вбийте у піалу яйця, посоліть та приперчіть. Збийте, додайте борошно, помішайте й збийте, додайте сметану і також збийте. Додайте дрібно нарізану зелень та натертий твердий сир. Все перемішайте, обмокніть шматочки тостсового хліба чи батона в рідкій суміші та підсмажте на сковорідці з обох боків на рослинній олії.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Багет-грінка "гостьова" (на велику компанію)
Вам знадобиться:
- Багет - 1 штука.
- Бекон - 150 г.
- Бутербродний або ковбасний сир - 150 г.
- Молоко або кисляк - півсклянки.
Як готувати:
Візьміть продовгуватий багет та зробіть зверху нього поперечні надрізи. Тим часом тонко поріжте бекон чи салямі, й склавши ці шматочки з бутербродним сиром чи половинками ковбасного сиру, повставляйте їх у розрізи в багеті. Полийте багет молоком або кисляком. Відправте багет в розпечену духовку за теператури 180 С на кілька хвилин.
Порада від Інформатора: аби було ще швидше, можна приготувати таку грінку і в мікрохвильовці - в режимі гриль.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.