Правильні грінки на сніданок

Ольга Дяченко

Щоб приготувати смачний перекус до перегляду улюбленого YouTube-шоу - не знадобиться багато часу: зробіть грінки

Рецепти грінок сподобаються усім прихильникам швидкого та поживного перекусу. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще карще, Інформатор має для вас смачну пораду. 

Грінки з сиром і зеленню на сніданок

Вам знадобиться:

  • Яйця - 3 штуки.
  • Сіль - 5 г. 
  • Чорний перець - 3 г. 
  • Борошно - 100 г.
  • Сметана - 100 г.
  • Зелена цибуля - 50 г.
  • Петрушка - 40 г.
  • Сир - 150 г.
  • Хліб - 1 буханка (тостовий або батон).
  • Базилік - 5 г.
  • Рослинна олія - для смаження. 

Як готувати:

Вбийте у піалу яйця, посоліть та приперчіть. Збийте, додайте борошно, помішайте й збийте, додайте сметану і також збийте. Додайте дрібно нарізану зелень та натертий твердий сирВсе перемішайте, обмокніть шматочки тостсового хліба чи батона в рідкій суміші та підсмажте на сковорідці з обох боків на рослинній олії. 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от appetizing.tv (@appetizing.tv)

Багет-грінка "гостьова" (на велику компанію)

Вам знадобиться:

  • Багет - 1 штука. 
  • Бекон - 150 г.
  • Бутербродний або ковбасний сир - 150 г.
  • Молоко або кисляк - півсклянки.

Як готувати:

Візьміть продовгуватий багет та зробіть зверху нього поперечні надрізи. Тим часом тонко поріжте бекон чи салямі, й склавши ці шматочки з бутербродним сиром чи половинками ковбасного сиру, повставляйте їх у розрізи в багеті. Полийте багет молоком або кисляком. Відправте багет в розпечену духовку за теператури 180 С на кілька хвилин. 

Порада від Інформатора: аби було ще швидше, можна приготувати таку грінку і в мікрохвильовці - в режимі гриль. 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от teresacante (@teresacante66)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

No ad for you